wordpress counter

Три места каде не ѝ е место на сланината

Со оглед дека сланината сѐ повеќе добива на популарност, навистина е потребно да се каже не на сланината во некои ситуации. Следниве 5 продукти немаат ништо заедничко со неа.

Кафе со вкус на сланина
Сирупот со вкус на сланина може да се додаде на било кој ладен и топол пијалак, меѓу кои и кафето. Ние не би можеле да замислиме сланина лате, а вие?

Водка со вкус на сланина
Рекламата гласи: „Чисто. Освежително. Сланина.“ Нашата реакција е „Бљак. Бљак. Бљак.“.

Бонбони со вкус на сланина
Комбинација од бонбони и сланина, смислена во Кина. Веројатно и само таму може да се ужива во такви вкусови.

Related Posts with Thumbnails