wordpress counter

Паста (Четврти дел: Перфектно зготвена)

Паста (Четврти дел: Перфектно зготвена)

Има неколку едноставни, но есенцијални работи кои треба да ги знаете пред да почнете да готвите тестенини. Најосновното нешто е садот во кој ќе... 

Паста (Трет дел: Совршена со совршен сос)

Паста (Трет дел: Совршена со совршен сос)

Замислете еден аполонски граден маж, или жена со тело на божица и претставете си како овие двајца се голи, а треба да ги облечеме. Треба да погледнеме... 

Паста (Втор дел: Making of)

Паста (Втор дел: Making of)

Што сè треба да знаете за начинот на произведување на тестенини, а тоа да ви помогне во подобро готвење и посигурен буџет. Пастата наједноставно...