wordpress counter

ПАСТА, ПАСТА, ПАСТА! (Прв дел: форми)

ПАСТА, ПАСТА, ПАСТА! (Прв дел: форми)

Секаде ги има, секако ги јадеме и сите многу добро ги знаеме: тестенини! До сега сме пробале, виделе и вкусиле стотици варијации на готвени тестенини,... 

На пиедестал: салата

На пиедестал: салата

По некоја случајна проценка, јас, гурман над гурманите, решив дека треба да внимавам што јадам и да поработам на мојот не така одржуван метаболизам.... 

Здрав појадок

Здрав појадок

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) Станувате наутро, набрзина се облекувате, брзате да стигнете на работа и немате време за појадок. Можеби по пат ќе земете...