wordpress counter

Тостер без отвор

Тостер без отвор

Изгледот на лебот повеќе нема да претставува проблем ако сакате да направите тост. Овој уред ќе направи тост од било каков леб без оглед на неговата... 

Кујна која сама создава енергија

Кујна која сама создава енергија

Кујната е простор кој е измислен за постојани иновации. Речиси секојдневно излегуваат нови иновации кои имаат за цел да ни го олеснат секојдневието... 

„TWIST“ – неверојатна машина за еспресо

„TWIST“ – неверојатна машина за еспресо

„TWIST“ е навистина нешто посебно. Може да се употреубав во домашни услови, но може и да ја носите секаде со себе, бидејќи не бара извор на електрична...