wordpress counter

iСкара

Претпоставуваме дека барем некогаш сте посакале да направите скара со помош на вашиот паметен телефон. Затоа, наместо да седите со часови, да распалувате оган и да печете месо, можете да го искористите уредот „CyberQ Wi-Fi“.

Преку сензори кои се составен дел на уредот, можете да прибирате податоци за температурата на месото во компјутер или на вашиот телефон. Со помош на овој уред можете да го контролирате печењето на три парчиња месо наеднаш.

Производителот советува дека е најдобро да сетирате испраќање на електронска пошта во врска со температурата на месото или може да испрограмирате автоматска контрола. Доаѓа во пакет со звучен аларам. Може да контролира температури во распон од 0-246℃, а цената му е околу 12.000 денари.

Related Posts with Thumbnails