wordpress counter

Кујнски робот од „Горење“

Кујнскиот робот „MMC800W“ на „Горење“ е робусен и силен кујнски помошник. Неговите најдобри карактеристики се фактот што кога работи не прави многу бучава, потоа неговата голема ефикасност, големиот избор на функции и додатоци. Да не го заборавиме и неговиот елегантен изглед.

Без оглед колку многу искуство имате во кујната, од сега па натаму, со овој робот ќе бидете уште покреативни, побрзи и поефективни. Матење, гмечење, сечење, рендање, мешање и сите други слични активности можете да ги препуштите на овој уред.

Овој робот содржи и бројни додатоци. Мешалка, сад од 4.5 литри зафатнина направен од нер’ѓосувачки челик и заштитен капак, различни додатоци за мешање, матење и гмечење. За да можете да приготвите вкусни јадења, тука се и додатоците за рендање на зеленчук, потоа за пишкоти, мелење месо, приготвување на сокови од овошје и зеленчук и додаток за приготвување на тесто и тестенини.

Сите делови на роботот може да се отстранат и лесно да се измијат рачно или во машина за садови. Цената на овој кујнски сојузник е околу 15.000 денари.

Related Posts with Thumbnails