wordpress counter

Мултифункционална даска за сечење

Холандското дизајнерско студио OOOMS, го создаде овој практичен предмет кој секој го посакува во својата кујна. Станува збор за мултифункционална даска за сечење која се состои од три дела кои се спојуваат како puzzles и на тој начин станува долга даска на која може да се сече дури и долгиот француски леб.

Може да се користи за сечење на леб и други продукти. Покрај тоа, служи и како даска за послужување на храна и вино, благодарејќи на еден посебно направен отвор во кој ја собира чашата за вино.

Даската може да се купи на веб-сајтот на студиото – www.oooms.nl/puzzleboard, а нејзината цена е 19,95 евра. Димензиите се 29 х 17.5 х 1.7 см.

Related Posts with Thumbnails