wordpress counter

Серијал: Кујнски прибор каков што не сте виделе (2 дел)

Серијал: Кујнски прибор каков што не сте виделе (2 дел)

Во првиот дел го претставивме ремек делото на дизајнерот Лукас Пит од Канада. Продолжуваме со одличниот кујнски прибор кој го создаде Макото Јамагучи. Дизајнер:... 

Серијал: Кујнски прибор каков што не сте виделе (1 дел)

Серијал: Кујнски прибор каков што не сте виделе (1 дел)

Започнуваме еден мал серијал, во кој ќе ве претставиме посебни кујнски прибори какви досега веројатно немаме видено. Сите се во исто време модерни,... 

Интелигентни кујнски уреди

Интелигентни кујнски уреди

Компaниите Кенмор, Самсунг и ЛГ ги претставија прототипите на новите интелигентни фрижидери и други разладни уреди. Отсега, овие уреди ќе нѐ известуваат...