wordpress counter

3-Д принтер за храна

3-Д принтер за храна

Овој принтер за храна не е првиот уред од ваков тип, но секако е еден од најнапредните. Уредот го развија истражувачите од Универзитетот „Корнел“,... 

„Joseph Joseph“ 3 во 1 ротационен нож за лупење

„Joseph Joseph“ 3 во 1 ротационен нож за лупење

Овој ротационен нож за лупење е нешто навистина посебно. Со малите димензии и лесниот начин на ракување, лупењето на овошје и зеленчук станува... 

Кујнски робот од „Горење“

Кујнски робот од „Горење“

Кујнскиот робот „MMC800W“ на „Горење“ е робусен и силен кујнски помошник. Неговите најдобри карактеристики се фактот што кога работи не прави многу...