wordpress counter

„Би можел да изедам коњ“

„Би можел да изедам коњ“

„Би можел да изедам коњ“ или на исландски јазик: „Ég gæti borðað heilan hest“ е нешто навистина уникатно. Станува збор за мерач за шпагети, дело на исландскиот... 

iСкара

iСкара

Претпоставуваме дека барем некогаш сте посакале да направите скара со помош на вашиот паметен телефон. Затоа, наместо да седите со часови, да распалувате... 

Кујнски сад кој сам ја меша храната

Кујнски сад кој сам ја меша храната

Овој практичен сад на иноваторот Хидеки Ватанаби не е резултат на некоја нова технологија, туку повеќе е плод на креативност. Искористени се физичките...