wordpress counter

Видео: Како да излупите киви со помош на лажица?

Видео: Како да излупите киви со помош на лажица?

Кивито е едно од највкусните овошја, со мека текстура и слатко-кисел вкус. Сепак, има еден проблем при неговото консумирање – неговата лушпа. Ако... 

Кујнски прибор од сребро и дрво

Кујнски прибор од сребро и дрво

Карла дел Портиљо создаде навистина уникатен кујнски прибор. Станува збор за несекојдневна комбинација од метал и дрво која изгледа навистина... 

Што да направите со вишокот на вино?

Што да направите со вишокот на вино?

Прво и основно место во кое виното треба да заврши е винската чаша. Но, понекогаш се случува да отвориме шише вино и да не го допиеме. Утредента е...