wordpress counter

Едноставни совети за вкусно пире од компири

Едноставни совети за вкусно пире од компири

Ако сакате совршено пире од компири, постојат неколку техники кои мора да ги совладате. Затоа, ви ги пренесуваме советите од врвни светски готвачи... 

Најнови трендови во дизајн на кујните

Најнови трендови во дизајн на кујните

Основната идеја на кујната како простор за приготвување на храна присутна е и во најновите концепции, но дизајнот на елементите, како и филозофијата... 

Прибор за јадење како стимуланс на вкус

Прибор за јадење како стимуланс на вкус

Дали е можно формата, текстурата и бојата на приборот за јадење да влијае на вкусот на храната? Дизајнерката Џинхиун Џеон вели дека може. Имено,...