wordpress counter

Што сè може да се направи со оцет?

Што сè може да се направи со оцет?

Нема кујна во која нема барем едно шише оцет. Станува збор за еден од основните продукти кои се користат при приготвување на разни јадења. Но, дали... 

Еспресо машина која препознава отисок на прсти

Еспресо машина која препознава отисок на прсти

Ако сте вистински љубител на кафето или познавате некој таков, тогаш овaa статија не смеете да ја прескокнете. Станува збор за машината за еспресо... 

Интересен прибор за јадење

Интересен прибор за јадење

„JOIN“ приборот за јадење е нешто повеќе од само обични нож, вилушка и лажица. Тие се вистинска и прекрасна декорација за вашата трпеза. Интересниот...