wordpress counter

„TWIST“ – неверојатна машина за еспресо

„TWIST“ – неверојатна машина за еспресо

„TWIST“ е навистина нешто посебно. Може да се употреубав во домашни услови, но може и да ја носите секаде со себе, бидејќи не бара извор на електрична... 

Како се прави домашен мајонез?

Како се прави домашен мајонез?

Кога се подготвува мајонезот во индустриски услови, многу лесно се контролираат киселоста, температурата и самите состојки. Сепак, кога мајонезот... 

Како до мала и умна кујна

Како до мала и умна кујна

Во услови кога поседуваме мал и ограничен простор наменет за кујна, потребно е да изнајдеме начин како да го организираме и како да сместиме сѐ...