wordpress counter

Кујнски позадини (2 дел)

Кујнски позадини (2 дел)

Во минатата статија разгледавме три варијанти на уредување на кујнскиот простор над работните површини: плочки, тапет и табла. Сега ќе видиме како... 

Кујнски позадини (1 дел)

Кујнски позадини (1 дел)

Уредувањето на кујнскиот простор никогаш не била лесна и едноставна задача. За таа цел ќе треба да ја употребите целата ваша креативност, ако сакате... 

Кујна на новото време

Кујна на новото време

Кујна со чиста белина, со простор кој е комплетно отворен и сатенско бел лак на сите површини, кој доаѓа до израз со одлично позиционирано осветлување....