wordpress counter

Како да: Го поправите погрешно направениот сос

Како да: Го поправите погрешно направениот сос

<img style=”margin: 5px 10px;” title=”СОС” src=”http://gurman.mk/wp/wp-content/uploads/2009/05/sos.jpg” alt=”СОС” width=”250″ height=”167″ />Добро подготвениот... 

Отстранете ги непријатните мириси

Отстранете ги непријатните мириси

Секогаш кога подготвуваме некаква храна, кујната станува средиште на бројни пријатни мириси кои ги дразнат нашите рецептори. Но, откако ќе заврши... 

Тост арт

Тост арт

Доколку ви е досадено од обичниот секојдневен тост, еве една идеја како да додадете малку уметност во подготовката на појадокот. Дизајнерот Сунг...