wordpress counter

И ѓубрето веќе не мириса…

И ѓубрето веќе не мириса…

Ако во вашата кујна имате корпа за отпадоци, сместена веднаш под вашиот мијалник, а знаеме со сигурност дека имате, тогаш оваа приказна би можела... 

Уникатен „Tassimo“ кафемат

Уникатен „Tassimo“ кафемат

Некаде помеѓу кафемат кој подготвува кафе капка по капка и машина за еспресо, се наоѓа кафемaтот Tassimo. Луѓето чие работно место е во канцеларија,... 

SexEaToys ПРИБОР

SexEaToys ПРИБОР

ПРОИЗВОДИТЕЛ: SexEaToys Gastronomy Pleasure ГАЛЕРИЈА: www.myspace.com/sexeatoys На сите ни се случило во одреден момент да заборавиме дека нашата уста не е само инструмент...