wordpress counter

Како да мерите состојки без помошни садови?

Како да мерите состојки без помошни садови?

Оние наши читатели/ки кои често готват, знаат приближно колку е тешка одредена количина на брашно, сол, шеќер или некоја друга состојка. Оваа способност... 

Совети за употреба на зачини

Совети за употреба на зачини

Претпоставуваме дека светот на храната е толку интересен поради фактот што имаме на располагање безброј различни комбинации. Секоја од нив посебна,... 

Стари совети за модерни домаќинки

Стари совети за модерни домаќинки

Можеби нашите баби не се многу напредни кога станува збор за совети за нашата кариера, но кога станува збор за домот – тие се ненадминати. Еве...