wordpress counter

Серијал: Кујна на месецот (5 дел)

Серијал: Кујна на месецот (5 дел)

Во претходните делови можевте да уживате во француска провансалска кујна, модерна кујна од дрво, па и во романтична стара кујна во сино-бела комбинација.... 

8 најголеми иновации за кујните на иднината (2 дел)

8 најголеми иновации за кујните на иднината (2 дел)

Кујната е една од просториите кои се главни во нашиот дом. Оттаму и големиот интерес на иноваторите и дизајнерите по прашањето на нивното уредување.... 

8 најголеми иновации за кујните на идината (1 дел)

8 најголеми иновации за кујните на идината (1 дел)

Кујната, како еден од најважните простори во нашиот дом, веќе долго време е предмет на интерес на инжинерите и производителите. Речиси секогаш...