wordpress counter

Серијал: Кујна на месецот (4 дел)

Серијал: Кујна на месецот (4 дел)

Досега претставивме три кујни: француска провансалска кујна, модерна кујна од дрво и романтична стара кујна во сино-бела боја. Но сите тие се затворени... 

Серијал: Кујна на месецот (3 дел)

Серијал: Кујна на месецот (3 дел)

Во првиот дел зборувавме за француската провансалска кујна, додека во вториот дел претставивме модерна кујна од дрво. Денешната статија ја посветуваме... 

Серијал: Кујна на месецот (2 дел)

Серијал: Кујна на месецот (2 дел)

Продолжуваме со серијалот во кој претставуваме кујна на месецот. Минатиот пат ја претставивме француската провансалска кујна, а овој пат ќе уживаме...