wordpress counter

Гумени бонбони со вотка

ГУМЕНИ БОНБОНИ СО ВОТКАКога ќе потопите гумени бонбони во вотка, тие го впиваат алкохолот и стануваат вкусно овошно мезе со дополнителен ефект.

Подготовката е едноставна и не бара многу време.

СОСТОЈКИ
• вотка
• гумени бонбони
• стаклен сад

ПОДГОТОВКА
Ставете ги гумените бонбони во садот. Потоа, додадете вотка сѐ додека не ги прекриете сите. Обезбедете доволно вотка, за да може бонбоните да набабрат и да впијат во себе доволно алкохолна есенција.

Related Posts with Thumbnails