wordpress counter

Бело варено вино

Бело варено вино

(5 гласа, просек: 5,00 од 5) Вареното вино е еден од најпопуларните пијалаци во текот на зимскиот период. Ако уште се наоѓате на некоја планина, опкружени... 

Korlat, Syrah 2009

Korlat, Syrah 2009

Лична карта Врста: црвено вино Aлкохол: 14.7% Сорта: Syrah Берба: 2009 година Производител: Корлат Се комбинира со: јагнешки раженчиња, ќофтина во сос од... 

Пет славни личности кои уживале во алкохолот

Пет славни личности кои уживале во алкохолот

Докажано е дека алкохолните пијалаци може да делуваат позитивно на нашето здравје. Секако, ако ги консумираме одговорно и умерено. Покрај тоа,...