wordpress counter

Пивото може да преживее нуклеарна катастрофа

Пивото може да преживее нуклеарна катастрофа

Во рамките на операцијата позната под името „Чајник“, пред 30-тина години бил спроведен проект преку кој се настојувало да се утврди какво влијание... 

Обликот на чашата влијае на брзината на пиење

Обликот на чашата влијае на брзината на пиење

Научниците од Бристол дојдоа до уште едно откритие кое е навистина интересно. Имено, тие испитувале 160 кандидати кои ги сместиле во една просторија... 

Летни пијалаци за брзо освежување (2 дел)

Летни пијалаци за брзо освежување (2 дел)

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Во првиот дел од статијата ви преложивме да приготвите пире од диња или лубеница, летен пијалак од ѓумбир или вода во комбинација...