wordpress counter

Истражување: Најпродавано пиво во светот

Истражување: Најпродавано пиво во светот

Кога го прочитавте насловот, сигурно си помисливте: „Ова барем е лесно! Мора да е или „Хајнекен“ или „Амстел“ или можеби „Бадвајзер“ Ниту еден... 

Необични барови низ светот (3 дел)

Необични барови низ светот (3 дел)

Денес ви претставуваме уште 4 необични барови, кои веруваме дека ќе ве остават без здив и секако, зачудени. „Absolut Icebar“ Шведска Овој бар е сместен... 

Необични барови низ светот (2 дел)

Необични барови низ светот (2 дел)

Продолжуваме со претставување на најнеобичните барови ширум светот. Во првиот дел ви претставивме барови во Австралија, Јордан и Јужна Африка....