wordpress counter

Вотка-„Ред бул“ желе

Вотка-„Ред бул“ желе

(4 гласа, просек: 4,00 од 5) Вотка-„Ред бул“ е добро позната и популарна комбинација, особено меѓу помладите генерации. Ние ја надополнивме оваа комбинација... 

Белата куќа со свое пиво

Белата куќа со свое пиво

Веќе знаеме дека американскиот претседател е голем љубител на пивото. Но, сега, Белата куќа има и сопствено пиво. Пивото е наречено „White House Honey Brown... 

Паричка во чаша вино за подобар вкус?

Паричка во чаша вино за подобар вкус?

Станува збор за навистина отмен трик кој е познат од многу одамна. Но, тоа не значи дека поеднакво одговара за кое било вино и која било паричка. Имено,...