wordpress counter

Егзотични чаеви (1 дел)

Егзотични чаеви (1 дел)

Зелениот, црниот и овошните чаеви се веќе одомаќинети на нашите трпези. Оваа статија ја посветуваме на некои поинтересни и поегзотични врсти,... 

Feudo Maccari, Nero d’Avola 2009

Feudo Maccari, Nero d’Avola 2009

Лична карта Врста: Црно вино Сорта: Nero d’Avola Берба: 2009 Регион: Италија Производител: Feudo Maccari Температура на сервирање: 18 степени Се комбинира со:... 

Варено вино

Варено вино

(9 гласа, просек: 4,78 од 5) Вареното вино е еден од највкусните пијалаци во зимската сезона. За претстојниот викенд, ви предлагаме варено вино подготвено...