wordpress counter

Маргарита

Маргарита

(Нема гласови) Маргарита е веројатно најпопуларниот коктел во светот. Оригиналната маргарита е многу познат коктел базиран на текила. Неговата... 

Роби Вилијамс со Шардоне

Роби Вилијамс со Шардоне

Според истражувањата, виното повеќе се пие со одреден тип на музика. На пример, црното вино оди добро со Џими Хендрикс и со Ролинг Стоунс, додека... 

Лонг ајленд

Лонг ајленд

(Нема гласови) Епа еве, конечно стигнав и до Long Island Ice Tea. Релативно нов и релативно популарен коктел кај нас. Слушам многу луѓе во последно време...