wordpress counter

Петте најчудни пијалаци

Петте најчудни пијалаци

ПЕПСИ СО ВКУС НА ЈОГУРТ Секако дека се прашувате кој можел да го смисли ова чудо? Веруваме дека повеќето од вас прво ќе помислат на Јапонија. И во... 

Мохито, мојот прв коктел

Мохито, мојот прв коктел

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) Кој беше првиот коктел што го имам пробано? Вечерно излегување со другарките, некое местенце во кое во happy-hour на менито додале... 

Менхетен

Менхетен

(Нема гласови) Уште еден класичен пијалак, кој заедно со мартини се веројатно најпопуларните коктели на минатиот век, па дури и подолго од тоа....