wordpress counter

Џин тоник со рузмарин и лимон

Џин тоник со рузмарин и лимон

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Денешниот предлог е една од најдобрите комбинации на џин и тоник кои може да се вкусат. Претставува одличен микс на џин,... 

Сангрија со црвен портокал

Сангрија со црвен портокал

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Сангријата е еден од омилените пијалаци кои се дел од секоја забава. Приготвувањето е едноставно, а гостите се секогаш задоволни.... 

Ликер од кафе

Ликер од кафе

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Ликерот од кафе е сладок и на прва голтка потсетува на мед. Слатките ноти полека се трансформираат во горчливи, а во устата...