wordpress counter

Едноставни пенести коктели

Едноставни пенести коктели

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Веруваме дека голем дел од вас сакаат понекогаш да бидат бармени и да приготвуваат фантастични коктели. Затоа, ви предлагаме... 

Нов тренд кај пијалаците – хибрид на пиво и вино

Нов тренд кај пијалаците – хибрид на пиво и вино

Производителот „Blue Moon Brewing Co.“ создаде прв хибриден пијалак од пиво и вино. Овој производ се пакува во вински шишиња, но не се смета за вино. Досега... 

Која е разликата помеѓу „Кока кола“ и „Пепси“?

Која е разликата помеѓу „Кока кола“ и „Пепси“?

Овие два пијалаци во моментов се најпопуларни газирани пијалаци во светот. Секој што ужива во нив (или најчесто во еден од нив) знаe кои се основите...