wordpress counter

Што зборува за вас вашето омилено вино?

Што зборува за вас вашето омилено вино?

Колку и да не звучи популарно и правилно, сепак може да се извлечат некои генерални заклучоци за луѓето врз основа на виното кое најчесто го пијат.... 

Mionetto, Prosecco Superiore

Mionetto, Prosecco Superiore

Лична карта Вид: пенливо вино Про­и­зво­ди­тел: „Mionetto“ Земја на потекло: Италија Темпе­ра­тура на послу­жу­вање: 6-8 сте­пени Се ком­би­нира со:... 

Топло чоколадо за двајца

Топло чоколадо за двајца

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Загрејте се во овие зимски денови со топло чоколадо кое можете да го приготвите во својот дом. Овој пијалак споделете го...