wordpress counter

Ќофте во сос од сланина

Ќофте во сос од сланина

(4 гласа, просек: 4,00 од 5) Ќофтињата се неизоставен дел од нашата македонска трпеза. Но, денешниот предлог е малку поинаков. Ќофтињата ги комбинираме... 

Пијани ракчиња

Пијани ракчиња

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Денес ќе приготвуваме морска храна. Се решивме за пијани ракчиња, не само поради одличниот вкус, туку и поради едноставниот... 

Слатко-солено: Пилешко со ананас и тарагон

Слатко-солено: Пилешко со ананас и тарагон

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Оваа недела, изненадете се себе си или своите блиски со посебен слатко-солен специјалитет. Иако името може да звучи сложено,...