wordpress counter

Фонду

Фонду

(Нема гласови) Фонду на француски значи нешто што е стопено и веројатно постојат уште малку други специјалитети кои се вкусни како и топеното сирење.... 

WALDORF САЛАТА, СОФ(Р)ИСТИЦИРАНО!

WALDORF САЛАТА, СОФ(Р)ИСТИЦИРАНО!

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) Во светот на кулинарството и угостителството, постојат неколку термини што означуваат егзотично од една страна и класично...