wordpress counter

Туна стек на медитерански начин

Туна стек на медитерански начин

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Туната може да се приготвува на бројни начини, но ние денес се решивме за туна стек приготвен на медитерански начин. Поради... 

Прокељ со млад спанаќ

Прокељ со млад спанаќ

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) Лесно јадење од зеленчук приготвено со динстање е вистински деликатес за секој вљубеник во зелениот зеленчук. Приготвувањето... 

Сендвич со сочно свинско месо

Сендвич со сочно свинско месо

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) За овој рецепт ќе ви бидат потребни само 10-тина минути активна работа, но и два часа стрпливо чекање. Според нас, за вкусот...