wordpress counter

Лисната погача

Лисната погача

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) Ако се решите да приготвите погача, не плашете се. Не е така тешко како што изгледа. Токму затоа, овој рецепт им го посветуваме... 

Палента на црногорски начин

Палента на црногорски начин

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Вкусната палента може да претставува одличен почеток на еден ваш ден. Ќе ве направи да се чувствувате повторно како малото... 

Јагнешко месо со суви сливи

Јагнешко месо со суви сливи

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Комбинацијата на слатко и солено веднаш нѐ асоцира на кинеската храна или некоја друга егзотична кујна. Во нашата традиционална...