wordpress counter

Македонска салата

Македонска салата

(7 гласа, просек: 5,00 од 5) Во светот на салатите, постои достојно место каде се сместени нашите традиционални комбинации на зеленчук. Ако тоа место... 

Полжавчиња од ореви

Полжавчиња од ореви

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) Се сеќавате на куќните слави, домашни веселби и слични собири за кои нашите мајки и баби знаеја со денови претходно да спремаат... 

Бабини панцероти

Бабини панцероти

(4 гласа, просек: 4,00 од 5) Луѓето кои јадат, а особено оние кои готват со тесто, знаат дека разликата помеѓу пита со јаболко, пита со сирење или со...