wordpress counter

Ослич филети со мед

Ослич филети со мед

(1 гласа, просек: 5,00 од 5) Осличот е риба карактеристична за студените води на Атлантикот и Пацификот и се лови на длабочини поголеми од 50 метри. Најпознати... 

Пијан шаран со сланина

Пијан шаран со сланина

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Рибата секогаш со радост ја пречекуваме на нашите трпези. Уште ако е приготвена на вистински начин, тогаш гурманите може... 

Јагнешки ќофтиња во сос од јогурт и мента

Јагнешки ќофтиња во сос од јогурт и мента

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Овој специјалитет е верзија помеѓу ќебапи и ќофтиња. Во комбинација со сос од јогурт и мента, подразбира уживање за сите...