wordpress counter

Пропржен карфиол со ореви

Пропржен карфиол со ореви

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Ако веќе се решите да приготвите пржен карфиол, тогаш комбинирајте го со ореви, токму како во овој рецепт. Кога на тоа ќе... 

Пилешко со кари на најбрз можен начин

Пилешко со кари на најбрз можен начин

(8 гласа, просек: 5,00 од 5) Со оглед дека има сè повеќе луѓе кои не можат да седат со часови во кујна и да приготвуваат јадења, решивме да објавуваме... 

„Pizzaiola“ стек

„Pizzaiola“ стек

(2 гласа, просек: 5,00 од 5) Ова вкусно јадење ни доаѓа од околината на Неапол во Италија. Таму, сосот од домати се користи во секоја прилика, од пица,...