wordpress counter

Кинески ориз со зеленчук и шкампи

Кинески ориз со зеленчук и шкампи

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) На денешното мени имаме еден фантастичен кинески специјалитет. Оваа комбинација на ориз, зеленчук и шкампи може да ја приготвите... 

Данско печиво

Данско печиво

(4 гласа, просек: 5,00 од 5) За ова јадење постои интересна приказна. Имено, повеќето земји го нарекуваат данско печиво, а името му го дал данскиот готвач... 

Англиски појадок

Англиски појадок

(3 гласа, просек: 5,00 од 5) Традиционалниот англиски појадок се приготвува лесно и брзо, иако можеби нема да ви звучи така. Се состои од колбас, „black...