wordpress counter

Лосос с’с сос

Лосос с’с сос

(Нема гласови) Искрено верувам дека и вие, исто како мене, чувствувате неповторливо скокоткање околу јазикот кога на некоја фотографија ќе го... 

Семејна драма: крап со зеленчук

Семејна драма: крап со зеленчук

(2 гласа, просек: 3,50 од 5) Прекрасно саботно утро, некаде во Скопје. Еден просечен и секојдневен скопјанец тукушто се разбуди и излезе на терасата... 

ЛАЗАЊИ – СОЧНА УБАВИЦА НА ТРПЕЗАТА

ЛАЗАЊИ – СОЧНА УБАВИЦА НА ТРПЕЗАТА

(4 гласа, просек: 4,25 од 5) Семејните викенди се секогаш посебни приказни тогаш кога се случуваат. Убавина на семеен собир, кога сите, ама баш сите...