wordpress counter

Имаш рецепт заради кој не можеш да кренеш глава од гости? Рецепт кој твојата баба ти го оставила во аманет? Или, пак, рецепт за кој постојано тврдиш дека токму ти го правиш најдобро?

Испрати го и сподели го со сите нас, да можеме сите да те пофалиме.

Внеси ги твоите податоци, прикачи фотографија, напиши го рецептот во полињата подолу и кажи им на сите да дојдат да ја видат твојата мајсторија.

Име и презиме (задолжително)

Град (задолжително)

Email (задолжително)

Име на рецептот (задолжително)

Рецепт (задолжително)

Фотографија

Тулумби

Тулумби

(16 гласа, просек: 4,69 од 5) Маја Долеска Прилеп Нашата редовна читателка и вљубеник во храната, Маја, ни испрати еден навистина интересен рецепт. Станува... 

Салата со туна и ориз

Салата со туна и ориз

(10 гласа, просек: 5,00 од 5) Марија Зафировска Скопје Нашата верна читателка Марија ни испрати уште еден прекрасен рецепт. После топло-ладниот колач ... 

Ролат од кокос

Ролат од кокос

(11 гласа, просек: 3,73 од 5) Убавка Синдевска Делчево Нашата редовна читателка Убавка од прекрасното Делчево, ни испрати уште по прекрасен рецепт...