wordpress counter

Имаш рецепт заради кој не можеш да кренеш глава од гости? Рецепт кој твојата баба ти го оставила во аманет? Или, пак, рецепт за кој постојано тврдиш дека токму ти го правиш најдобро?

Испрати го и сподели го со сите нас, да можеме сите да те пофалиме.

Внеси ги твоите податоци, прикачи фотографија, напиши го рецептот во полињата подолу и кажи им на сите да дојдат да ја видат твојата мајсторија.

Име и презиме (задолжително)

Град (задолжително)

Email (задолжително)

Име на рецептот (задолжително)

Рецепт (задолжително)

Фотографија

Сирова храна или „жива кујна“

Сирова храна или „жива кујна“

(25 гласа, просек: 4,72 од 5) Маја Платнар Скопје Денешните рецепти ги посветуваме на таканаречената „жива кујна“. Станува збор за оброци каде храната... 

Селско месо

Селско месо

(36 гласа, просек: 4,53 од 5) Марија Зафировска Скопје Нашата редовна читателка Марија, која ни го испрати и рецептот за топло-ладен колач, кој е и најчитаната... 

Пилешко со јаболка

Пилешко со јаболка

(12 гласа, просек: 4,83 од 5) Антоанела Стојановска Куманово Нашата редовна читателка ни испрати навистина посебен рецепт. Станува збор за сласен специјалитет...