wordpress counter

Имаш рецепт заради кој не можеш да кренеш глава од гости? Рецепт кој твојата баба ти го оставила во аманет? Или, пак, рецепт за кој постојано тврдиш дека токму ти го правиш најдобро?

Испрати го и сподели го со сите нас, да можеме сите да те пофалиме.

Внеси ги твоите податоци, прикачи фотографија, напиши го рецептот во полињата подолу и кажи им на сите да дојдат да ја видат твојата мајсторија.

Име и презиме (задолжително)

Град (задолжително)

Email (задолжително)

Име на рецептот (задолжително)

Рецепт (задолжително)

Фотографија

Топло-ладен колач

Топло-ладен колач

(90 гласа, просек: 4,61 од 5) Марија Зафировска Скопје Оваа среда ви подаруваме еден навистина интересен рецепт. Станува збор за десерт познат како... 

Торта со калинки

Торта со калинки

(6 гласа, просек: 4,83 од 5) Мирјана Апостоловска Кавадарци Оваа недела ја посветивме на калинките. Пред два дена зборувавме за нив и нивната употреба.... 

Пилешко месо со лимета

Пилешко месо со лимета

(8 гласа, просек: 5,00 од 5) Нина Којчевска Скопје Нашата читателка Нина ни испрати едноставен летен рецепт. Се  подготвува за околу 30-тина минути,...