wordpress counter

Активизирачка вода

<p style=”text-align: center;”><img title=”АКТИВИЗИРАЧКА ВОДА” src=”http://gurman.mk/wp/wp-content/uploads/2009/06/wildvoda.jpg” alt=”АКТИВИЗИРАЧКА ВОДА” width=”450″ height=”381″ /></p>

Вкусна и освежувачка, вода која нѐ полни со енергија е новиот тренд на модерните купувачи, кои покрај тоа што го ценат своето здравје, го ценат и добриот вкус.

Производителот WILD направил два сосема нови производи: Активизирачка вода и Вкусна вода. Првата снабдува со енергија благодарение на природниот кофеин, зелени зрна на кафе и декстроза, кои заедно во комбинација со фруктоза и влакна ја одржуваат енергијата подолг временски период во текот на денот. Ја има во повеќе вкусови и содржи комбинација од 6 витамини.

Вкусната вода има 3% овошен сок, но и покрај тоа, е проѕирна како обичната вода. Овие два нови производа имаат низок гликемиски индекс, поради што го одржуваат нивото на шеќер во крвта константно.

Овие два типа вода се наменети за младите и модерни потрошувачи кои го ценат врвниот вкус на водата. <span style=”color: #ff0000;”>●</span>

Related Posts with Thumbnails