wordpress counter

Апликација: Тwiddish

twiddish
Категорија: Социјална мрежа
Објавена: 25 февруари 2010
Продавач: StewartSoft, LLC
Верзија: 1.3
Јазик: англиски
1.6 MB

ПРЕЗЕМИ

Барања: Комапaтибилен со iPhone, iPod touch и iPad. Потребен е iPhone OS 3.1.2 или понова верзија

Twiddish е социјална мрежа која им овозможува на сите љубители на храната и посетители на угостителските објекти да разменат лични искуства, кои ќе им помогнат да донесат одлука каде ќе се почестат со ручек или вечера.

За разлика од класичните рецензии на рестораните, кои можеме да ги сретнеме во многу списанија и весници, каде наидуваме и на еден куп непотребни информации, како на пример колку вилушки има на масата, или дали се тапацирани столчињата, twiddish зборува само за нејзиното височество – храната.

Работи на принцип на профил, каде вие ги постирате оброците со фотографија и давате оценки (на скала од 1 до 5) за вкусот, аромата, изгледот и големината на порцијата. Освен тоа, можете да коментирате колку ви е волја.

Related Posts with Thumbnails