wordpress counter

Чудесно овошје кое „топи“ килограми

Едно чудесно овошје, кое се нарекува африканско манго, може да помогне во намалувањето на телесната тежина. Имено, ова неверојатно парче овошје има способност да го намали и до 6 бројот на килограми во текот на еден месец.

Причината поради која светот „полуде“ по африканското манго е докторот Мехмет Ченгиз. Овој познат светски доктор го нарече овој плод чудо на природата и медицината, бидејќи со него може да се слабее.

Инаку, африканското манго е светло обоено овошје кое се произведува во само една земја на светот – Камерун. Години и години, африканските племиња со него го намалувале нивото на холестерол вo организмот.

Related Posts with Thumbnails