wordpress counter

Доминос Пица со нова промотивна кампања: потрага по Златен купон во една од кутиите во нарачката

Се ближи викенд, времето е врнежливо, есента ја распослала својата  златна патека, а Вие стуткани под ќебе не ви се излегува од дома? Не грижете се! Вистинското решение го има кој друг, ако не Доминос пица!

Со традиција од 1960 година, ексклузивно направени состојки за уникатен вкус, денес Доминос е присутен со 14.400 пицерии во повеќе од 70 држави, а веќе 6 години и кај нас. Најдоброто од сѐ е што секоја порачка се  приспособува според специфичните потреби на секој клиент. Причина повеќе зошто Доминос е препознатлив како светски лидер во прозводството и доставата на пици, искуство преточено во докажан бренд.

Токму затоа, овој викенд е како создаден за квалитетно поминато време со пријателите, за што Доминос пица МК посебно се погрижи. Имено, на 18-ти и 19-ти ноември 2017 10 Golden Coupons (златни купони) по случаен избор ќе бидат доделени на клиенти кои ќе направат нарачка. Вкусете ја Вашата омилена пица и пронајдете го купонот во Вашата нарачка со кој станувате добитник на бесплатна Доминос пица со Вашата следна нарачка.

За да го комплетирате Вашето задоволство, направете фотографија од Вас и Ваш пријател со пронајдениот Golden Coupon, споделете ја фотографијата на некоја од социјалните мрежи користејќи хаштаг #GoldenCouponDominosMKD и дополнително добијте 2 Lava Cake десерти.

Па, што чекате? Порачајте овој викенд и дозволете да ве понесе есенската магија – задоволството е гарантирано.

Related Posts with Thumbnails