wordpress counter

Го видовте ли и Вие ова?

Откако се појавија четворицата пекари со својот необичен велосипед, градот наш стана уште поубав. Градските улици се хармонично раздвижени, нивната појава потсетува на свежо печиво од детството и затоа сѐ почести се насмевките и доброто расположение. Но, каде возат овие интересни пекари, досега никој не ни одговорил.

Related Posts with Thumbnails