wordpress counter

Го видовте ли и вие ова?

Една многу необична глетка е забележана денес. Низ целиот градски, утрински метеж граѓаните видоа четворица пекари на необичниот велосипед. Како што опишуваа нашите сограѓани, тие некаде брзаа но сѐ уште не се знае точно каде и зошто. Веруваме, ова беше најинтересната глетка денес.

Related Posts with Thumbnails