wordpress counter

„Juicy Vita“ – нов производ на „Јамница“

Минатиот месец, еден од најушсешните хрватски производители, „Јамница“ ланисраше нови производ под име „Juicy Vita“. Станува збор за здрав витамински напиток кој содржи 10 витамини, природни бои и ароми.

Овој производ, покрај посакуваното летно освежување, го надополнува и недостатокот на витамини во исхраната. Подготовката на пијалакот е мошне едноставна: правот се раствора во вода, се додава лед и се ужива во витаминската рапсодија.

Постојат два вкуса: лимон и портокал, во пакувања од 15 гр и 1 кг. Една чаша „Juicy Vita“ е доволна за да се покрие половина од дневните потреби на организмот.

Related Posts with Thumbnails